April 13, 2013

April 13, 2013

Today was Farisha's birthday. Pening juga lah kepala fikir nak buat apa untuk dia. Plan nak keluar, belanja si Farisha ni je but tak jadi disebabkan hal yang tak dapat nak dielakkan *sigh* So, time for plan B. Baked something and sent it to her. Well, mcm biasa lah. Cupcakes je yang mampu buat. So I decided to buat cupcakes and hantar dekat Ampang. And yeah, malam tu bertungkus lumus siapkan cupcakes tu sorang-2. Alhamdulillah siap jugak even tak berapa nak jadi sebab dah mengantuk sangat. And malam tu juga plan dengan Yusri minta tolong hantar kat Ampang sebab nak jumpa Farisha semua and he said okay, kita pergi Ampang. Wee seronok! Esoknya, sampai je Ampang, called Wawa, Eryna semua suruh dtg lepak celebrated birthday Farisha. Plan semua last minute and nasib baik jadi :) Rinduu my girls :( Then bagi cupcakes tu dekat Farisha, ya Allah punya excited budak tu. Dia punya peluk cium jangan cerita lah kan -.- But its okay, as long as dia happy, I pun happy :) Oh yaa, btw Happy 19th Birthday Farisha! May Allah bless you and I wish you all the best in life :) Take care of yourself, I always pray for your happiness and always support you. Sorry sebab wa dtg jumpa lu kejap je. Love yaa bestfriend :* And a million thanks to my girls, Wawa and Eryna sebab dtg. And thanks to my dear Yusri jugak sebab hantar pergi Ampang and celebrated birthday farisha together. Thank you, I love you, muah :*

No comments:

Post a Comment